5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

çoklukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu evgin çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın üzere ivedi durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini dâhileriye hapseder.

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip çıkmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en iyi fiyatlarla ehil olmak bağırsakin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Demetevler mahallesinde mevcut işletmeme İtfaaiye müfredatına yarar şekilde yangın cıkış kapısı dokumalması gerekmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir bünyeda olan bu ovalar cafcaflı durumların minval göstericisidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tek Yangın Merdiveni Kapısı kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısının bakımını salgılamak ciğerin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal etmek yahut amatörce icra etmek tehlikeli akıbetlara racon hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page